Boek ‘Piekfijn’

Piekfijn

Mijn boek ‘Piekfijn’ is geïnspireerd door vrouwen uit mijn omgeving. Vaak krijg ik vragen over hoe ik te werk ga, of wat er mogelijk is met hun haren. Speciaal voor jullie heb ik mijn leukste kapsel technieken samengevat in een boek.

In het boek staan meer dan 30 stappenplannen om mooie kapsels te maken, bij jezelf, of bij iemand anders, en veel leuke haar tips.

Of je nu lang of kort, krullend of steil haar hebt, voor iedereen is het mogelijk om in een handomdraai een piekfijn kapsel te creëren.

Piekfijn voor klein.

Het leukste boek om te krijgen of weg te geven!

Dit boek is gemaakt voor alle creatieve oma’s, moeders, tantes of zussen van de meisjes die graag een mooi kapsel dragen! Alle kapsels zijn geschikt voor meiden van 1-14 jaar. De exclusieve kapseltechnieken die ik in dit boek geef, zijn ook toe te passen in kapsels voor volwassenen. Stap voor stap, zowel in tekst als in beeld, leer ik je de leukste kapsels te maken. Behalve kapsels vind je in dit boek ook patronen om jouw haarband of haarstrik zelf te maken, en de handigste tips en tricks om jouw haren te verzorgen. Alles voor een piekfijn resultaat!

De boeken zijn te koop bij de boekhandel. (uitgever De Banier) of online via bv. www.bol.com.

Veel creatief leesplezier gewenst!