Boek ‘Piekfijn’

Mijn boek ‘Piekfijn’ is geïnspireerd door vrouwen uit mijn omgeving. Vaak krijg ik vragen over hoe ik te werk ga, of wat er mogelijk is met hun haren. Speciaal voor jullie heb ik mijn leukste kapsel technieken samengevat in een boek.

In het boek staan meer dan 30 stappenplannen om mooie kapsels te maken, bij jezelf, of bij iemand anders, en veel leuke haar tips.

Of je nu lang of kort, krullend of steil haar hebt, voor iedereen is het mogelijk om in een handomdraai een piekfijn kapsel te creëren.

De prijs van het boek is 14,95 euro, en ligt vanaf 26 februari te koop in de boekhandel. (uitgever De Banier) Het is evt. mogelijk om het boek bij mij in de kapsalon te kopen. Vooraf graag even een telefoontje naar 0651774302. Grutto 16 te Hardinxveld-Giessendam.

( Ik verzend de boeken niet per post)

U bent van harte welkom op het super leuke dames event, waar mijn boek gepresenteerd zal worden. Dit vind plaats bij boekhandel Ritmeester te Meerkerk. Zaterdag 29 februari 2020.

Adres: Tolstraat 34 Meerkerk

Tijden: 10.00 uur-16.00 uur.

Wat is er allemaal te doen? U kunt gratis deelnemen aan kapselworkshops. Of neem plaats op de stoel van een kleur- en stijlstyliste, en volg een bloemenworkshop terwijl uw man rondsnuffelt in de boekhandel, en geniet van klassieke live muziek.

Er staan veel leuke stands met verkoop van sieraden, accessoires, babykleding, dameskleding, meubeltjes, foodtrucks, ambachtelijke bakker, gezond leven, haar accessoires, boeken, enz.

Ik heet u van harte welkom, tot dan!