Over Hanna

Mijn naam is Hanna Roubos.  Al van jongs af aan is het mijn passie om creatief te zijn met haren. Begin 2015 besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een mooie onderneming, en sinds die tijd maak ik wekelijks bruidjes en hun gasten blij met een mooi bruidskapsel.

Regelmatig volg ik bruidskapseltrainingen om op de hoogte te blijven van alle trends en technieken. Onder andere bij de wereldberoemde bruidsstyliste Yeliz Kaya. Ook test ik regelmatig nieuwe stylingtools, om te kijken welke het beste bij mijn manier van werken passen, en waarmee ik voor jouw de mooiste bruidskapsels kan maken.

Bij mij aan huis heb ik een kapsalon. Hier kom je voor je proefsessie. Iedere bruid is voor mij uniek, en ik probeer mijn uiterste best te doen om het door jouw gewenste resultaat te krijgen. Of je nu een sluier, hoed of andere bruidsaccessoire hebt…

Vanaf januari 2018 ben ik werkzaam voor Terdege magazine. Regelmatig staan er in het magazine kapsel tutorials. Hier laat ik in stappen zien hoe je een leuk kapsel maakt, en geef ik handige tips en tricks op het gebied van haarverzorging.

Wilt u mij ontmoeten? Dat zou ik erg leuk vinden! Ook dit jaar sta ik weer op de Terdege zomerfair. Hier kunt u leuke kapselworkshops volgen! kijk voor meer info op www.terdegezomerfair.nl

Hieronder een filmpje wat door Terdege is opgenomen bij mij in de kapsalon.